31 Januari 2011



MONKI


Har fastnat för detta plagget. Sjukt snyggt med rena ord! Har kikat runt på olika sidor och hitta precis sådana jag vill ha men priset är 400 spänn..
Vet inte riktigt om det är värt de?
Vet ni vart man kan få tag på sånna på bilden fast i något mindre i priset??


Breakfast

Idag när jag vaknade och skulle äta hade vi inte något som lockade mig. Så ställde mig och baka egna frallor. Så sjukt gott med nybakat bröd till frukost! Det bästa är att detta brödet gör man på mindre än en halvtimme!

Tänkte visa receptet i bilder. Mycket roligare. Receptet är för 4 st frallor.


Börja med att hälla ingredienserna i en skål.

SMULA ner smöret med fingrarna och krama ihop smöret med de andra ingredienserna med händerna så den blir lite smulig.

Blanda ner mjölken i skålen och rör ihop så de blir en deg.

Dela degen i fyra bitar och rulla ihop dom till en boll och sedan platta ut dom lite. Lägg dom på en smord plåt eller bakplåtspapper. För att frallorna skulle bli lite finare pänslade jag på ägg. Du knäcker bara ett ägg i en kopp och rör ihop äggröran och sedan pänslar.

Sätt in plåten i mitten av ugnen på 250 grader. Låt dom stå i 10 minuter. Woala! (lägg gärna en handduk över plåten efter de stått i ugnen och låt dem svalna lite.)

Så såg min frukost ut idag. Nybakt bröd är nog den bästa frukosten man kan få och med ett glas tropisk juice till. MUMS!


Why are we waiting?


Tv4.se

ÅÅÅÅÅÅHHH!!! HATAR TV4.SE!!!!! HAR KÄMPAT MED ATT KUNNA KOLLA PÅ DATORN MEN DET GÅR JU INTE!!!!!! TV:N ÄR UPPTAGEN SÅ KAN INTE KOLLA PÅ LET'S DANCE. :(

Tävling hos Filippa


Är med i en tävling hos Filippa, där man tävlar om att vinna ett iPhoneskal. För att komma direkt till tävlingen klickar du HÄR. För att vara me är de bara att följa instruktionerna som du läser på hennes blogg.

Friidrott igen!

Har precis kommit hem från första friidrottsträningen (Äntligen börjat i det nu!!) och är halft döende i kroppen... Sist jag hade sån här träning var när jag bodde i lilla staden far away! Så känns riktigt skönt nu!
För att jag inte tränat på ett tag funderar jag på att köra ett litet pass till med friskis och svettis DVD.

Sen ska jag iallafall ta en lång varm dusch me fotbad och ansiktsmask.

Ska bara säga me att det kommer vara lite segt uppdatering nu under dagarna för har en del prov och framför allt i svenska nu som jag måste plugga häcken av mig nu i några veckor..

|Bilden är tagen me mobilen därför dålig kvalité...|

Kors i ring


|saralinneea|
Något som är ett måste nästa gång jag kommer till stan är den ringer som ett kors. Hade tänkt beställa sådan från cocoo men blev aldrig så me priset, men den är bara ett måstemåste! Bara älskar korssmycken!

Bloggtorka

Behöver jag säga mer?

Dag 22-Mina rädslor

Ööh.... Ja... Vet inte riktigt va man ska säga om denna? Hhm... Pass?...


Let's dance

Sitter med pringles och ett glas julmust och nu är reklamen slut så blir fortsätta kolla vida datorn.

lagom suddig bild...

06:57

Sitter och käkar frukost och om ett litet tag går jag mot bussen. Kommer plugga häcken av mig för har varit borta i flera dagar...

Spotifylistor

Musik strömmar ut genom högtalarna nu när jag städar, men när denna låt är slut vet jag inte riktigt vilken som ska komma sen...
Alla skickar sina bästa listor!


Mattematik

För att inte halka efter för mycket nu när man är hemma flera dagar ska jag nörda matte nu. Målet är att göra klart de röda.

Sommaren 2010


När ska det ta slut?!

Efter en halv dag i skolan åkte man hem. Hosta hela tiden och det brände i halsen. Blir nog hemma imorgon med. Börjar känna mig som en datanörd. Har suttit och nördat spel nu i x antal timmar... Men finns inget annat att göra här för orkar verkligen inte att plugga nu när man är sjuk och aldrig blir frisk.

Dag 21-Något jag önskar gjort mer

Kluring där... Vet faktis inte riktigt.. Pluggat och tränat framförallt! Sen jag flytta har min kondis kolappats! I stan hade jag träningsdagar me friidrotten flera gånger i veckan, orientering, ridning. Men nu är de bara orientering och ridning.. Så, träna mera!

Dag 20-Mina drömmar

Det är ju en fråga man hade kunnat skriva hur mycket som helst om. Har en del som jag verkligen vill, men måste alla som läser bloggen veta de? Tror jag behåller dom för mig själv. Men en dröm alla vill ha är ju ett lyckligt liv? Tror alla drömmer om det!


Transformers

Frisk? Nej. Bättre då? Åååååh neej! Denna sjuka blir ju bara värre! Vakna imorse av att jag knappt kunde andas. Näsan var helt igentäppt och halsen gjorde så sjukt ont att andas. Ändå sov jag till halv 12.. Har verkligen ingen lust att stanna hemma imorgon med!! Orkar ju inte göra något, igår lyckades jag göra ETT mattetal, sen var jag helt död. Sy, nej, det orkar jag inte. Att bara gå runt är ett träningspass.
Väntar på att mamma ska komma hem nu för har bett henne köpa bananer, hallon och yoghurt så jag kan mixa ihop en smoothie. Mycket skönare att dricka något och har inte ätit något idag och det är verkligen inte jag! En macka och ett glas mjölk är det enda min mage har fått. Ändå är jag inte hungrig, och det är verkligen inte heller jag för när jag är frisk går jag runt hungrig 24 timmar i 7 dagar!


Nu ska jag nöja mig med att kolla Transformers. Den enda braiga actionfilmen.

Dag 19-Något/Någon jag saknar


Finns inget som går att sakna så mycket! Kunskapsskolan och alla underbara människor som finns där! Gick där ett år bara tyvärr, men alla dom minnena som skapades under de året kommer vara oförglömmiga! Ni är guld värda, puss på er! ♥


Vill bli frisk!

Rubriken säger allt! Jag orkar inte me denna hosta och näsan som bara rinner hela tiden! Och så fort jag reser mig och börjar gå snurrar jorden runt flera varv!

Tänker ta ett hett fotbad med skön musik på hög volym med halstabletter och nån tidning nu. sen blir det bumms i säng. Tänker gå till skolan imorn. Finns inget tråkigare att göra än att sitta hemma och göra ingenting när alla andra sitter och läser, skriver räknar mattetal, eller gör någon tråkig labration. -.-


Ny header, men behöver hjälp..

Varit vaken halva natten och suttit med min hosta och onda hals. Och nu i morse börja näsan krångla och hududvärk, så fick bli att stanna hemma idag. Tråkigt värre, men för att inte halka efter hade jag tänkt att jobba något tal i matte men får se om jag orkar det.

Fixat ny header, fast med gamal bild för var trött på att inte ha någon header. Har lite problem vill ha den högre upp så att det inte är något vitt mellanrum. Någon som vet hur man får till det? Har hållt på i timmar med det nu och när den är högst upp som jag vill ha den är den svarta linjen inte med.


hemska hals

Uuuush! Halsen blir bara värre och värre, kan inte minnas att jag haft så här ont i halsen innan... Kanske har fått halsfluss men inte säkert. Fick med mig en typ av blus från gina idag på rean. Endast 50 riksdaler! Riktigt fynd... Men bild kommer inte ikväll för orkar inte me det nu.


Förkylning

Igår var det träning ute i kylan, träningen gick super men idag morse när man vakna ville man verkligen inte gå upp ur sängen! Huvudet bankade högt av huvudvärk, ont och frös i hela kroppen och halsen, framförallt den, var rena plågan. Men tvinga mig till skolan och hela dan gick man runt och fundera på att åka hem men blev inget med det.

Just nu blir halsen bara värre och värre... Ska ta och göra en riktig varm kopp med choklad innan Let's dance börjar!

IMORGON, blir det inte vara hemma och mysa i sängen och kolla på nån film, istället drar jag och några tjejer in till fastlandet och simmar några längder simhallen. Hoppas på att halsen är något bättre då...


21:43

Ska bara snabbt få ihop en liten engelskagrej som är alldeles strax färdig. Sedan avslutar jag en tisdagskväll med denna bilden.

|knighttcat|

Ny klänning på G

Ska börja med en ny klänning nu hade jag tänkt. Tyg har jag, så ska börja rita mönster nu. Rita en liten skiss på hur den ska se ut på cirkus 2 minuter?. Vet bara inte än om jag vill ha axelband eller inte. Har ingen bild på hur jag hade tänkt axelbanden men..

Va tror ni? Klänningen är ganska lik den förra, bara lite mer avanserad på överdelen.


Dag 18-Min favoritfödelsedag

Har helt glömt av detta med dagarna 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10 osv... Men min favoritfödelsedag.... Kan inte komma ihåg någon speciell som verkligen var min favorit! Den som var sist kan jag säga att det var verkligen inte min favorit! Även om jag fick det jag önska mig mest av allt, som jag glömt att visa, en PROVDOCKA! :D


Videoinlägget jag lova kommer nån dag i veckan...


Elin Kling H&M




Tror inte ni har missat att Elin Kling har fått fram en kollektion tillsammans med H&M?! 3 februari är de ute i butikerna, och då åker jag på en shoppingtur..

Sommarklänning

Under dagen har jag sytt på en klänning jag själv designat. Min mormors gamla klänning som jag sytt om till en kort sommarklänning. Själv är jag väldigt nöjd med den. Förebilden är inte så bra för tänkte inte för att ta en bra bild innan jag börja klippa. Men den var lång och längre ner var det en del volanger, den hade axelband som ni se på bilden.

Före


Efter


Har alltså gjort så att de är inga axelband, klippt bort volangerna som var längst ner, klippt den kortare, fixat dragkejdan vid sidan, resårband är högst upp på klänningen runt (annars hade klänningen suttit vid golvet). Sen är det ju lite smågrejer också som att folla in m.m.

- Va tycker ni om klänningen?


How could I smile again?

If you were gone, the world would lose it's meaning.
Without your love, how could I smile again?
And though the sun would always keep on shining.
I'd never shine without my dearest
friend.


IKEA


Läckert!


Kors




|Bild 1 och 2: Knightcat  Bild 3: Ellen Claesson|

Let's dance

Kollar ni ser rubriken nu fast reklam just nu. För dom som känner mig är det inte alls svårt att gissa på vem jag hejar på, kan ta det som dagens fråga för er.

- Vem tror du att jag hejar på i Let's dance?

Och fråga från mig:

- Vem hejar du på?

H&M-Gina Tricot-Lindex 3x






♥ Byxdress från H&M - 299:-
♥ Ljusa jeans från Gina Tricot - 199:-
♥ 2 svarta rosetter från Lindex - 20:-
♥ Örhängen i svarta rosor från Lindex - 20:-
♥ Armband från Lindex - 30:-

Äntligen lite nytt i garderoben!

Var inne i Torp idag och köpte lite nytt med Lollo. Var verkligen på tiden sist jag köpte nått nytt till mig själv var längre sedan än i november..(!!!!) Bilder från va jag köpte kommer lite senare men ni får en tjuvtitt på två grejer.


Not at home..


Sitter hemma hos Lollo men vännerna Lollo, Hanna och Johan. Bjussar på denna snygga bilden. ;)

Shrek 4 - sista kapitlet

Ja, Hanna är här och har varit här sen igår och nu blir det film med Shrek 4 och en skål med popcorn!

Nyår 2010-2011




3 bilder från nyår. Detta nyår var helt klart det bästa någonsin! Suupergod mat, fyverkeriet var både komiskt och busigt, spelen vi spela och när jag & Hanna spela wii var grymt kul! Puss på detta nyåret!

Bättre sent än aldrig, nyråslöftena för 2011:
- Sy mycket mera!
- Byta ut godis mot frukter. (inget förbud med godis men ska helst inte äta det utan mer frukter)
- Bättre bloggande!
- Få fler läsare.
- Träna mera. (kondition, styrke)
- Plugga häcken av mig under terminen som börjar snart! Ska inte ha ett enda G (3 st denna termin) utan bara MVG och VG!!!!

Godemorgongodemorgon

Godemorgon! Har precis vaknat och känner mig utvilad halft. Ni får bilder från nyår efter jag har  duschat för ska nu springa på löpbandet en halvtimme.

Dag 17-Min favoritresa

Jag har inte riktigt haft någon favoritresa. Alla har varit lika bra men ingen har ju varit så där med det lilla extra. Men om jag ska välja en är när vi flög till London inte helt fel. Förutom att man halft dog för alla bilar som var där och dom trånga gatorna. Men det var ändå en trevlig resa och lite kul att bo på en svensk hotell där vi stötte på en präst som vi känner.


|Fjällvandring vid närheten av Sälen|

Drömreser är destofler..


Ikke sa Nikke

Planerna idag var att ta buss hem till Emma och åka pulka med henne och Ida, men ikke sa Nikke. Det enda busskortet jag har är det jag åker till skolan med och det funkar inte här, har tillochmed testat och det var inte meningen att testa heller. Och pappa och mammsen är ute me maja och vandrar på is bara man börjar undra lite för dom har varit ute nu i tre timmar om inte mer...

Nu sitter man med Arash musik på högsta volym och väntar på att mobilen ska ringa..

RSS 2.0