2010 snart slut

Är det bara jag som tycker att år 2010 blåst iväg?! Jag mena, imorgon är det nyårsafton och sen 2011! Jag kan fortfarande blanda ihop att det är 2009....(!) Ändå känns det som om detta året har varit jättelänge. Jag kolla igenom bilder från 2010 nu och vissa personer känner man knappt igen. Då tänker jag på mig med. Man har ändå hunnit med en del under året även om jag knappt kan fatta att det var detta året och inte för 4 år sedan saker och ting hände.


Dagen hemma hos Elin och vi hade en liten piknik ute i skogen tsm me hennes två underbara söta hundar!

Första gången Hanna träffa Orustboarna satt vi och käka pizza. (Lollo, Cecilia, Axel, Hanna och jag.)

Våran familj åt middag hemma hos Almgren och det var en riktig trevlig kväll!


Ute oh rullar i snön med bestisfestisen Lollo med ett stort glatt leende mitt i natten!

Hhihihiihihi lilla Axel!:D Den tiden då han var kortare.....................
Andra skrattiga kvällar med de goa gänget!

Alla sjukt roliga skoldagar!

Efter att ha åkt buss från skolan tog jag och Alicia en sväng förbi dikena och gjorde lite kulläbötter:D

Hälsade på staden Borås där jag träffade dessa snyggingar.

Spa hemma hos Cecilia och en shoppingdag! Härligt värre!

Gbg horse show med Alicia. Trevlig dag men hemresan funkade lite sämre...

Sminkning till mitt och alicia projekt som egyptierna sminkar sig.

Alcazar

Anna Bergendahl

Älskar bilden! såå söööt!:) Hanna kom oh hälsa på!

En varm dag hemma hos Cecilia.

Klassfest vid stranden. En av dom roligaste dagarna i mitt liv! Hade så himla sjukt kuul!!!

Louise kom oh hälsa på och vi hade mys me lite sol o bad nere vid stranden och sedan chilla vid min trädgård med coca cola och en påse chips.

Skolavslutningen.

Och efter skolavslutningen bär det av till Liseberg, en väldigt regnig dag, men också en oförglömmig dag!<3
Uppifrån: Jacob, Louise, Maria *jag*, Johan och Eddie. Guuuuud, glömmer aldrig när jag, eddie och martin åkte höjdskräcket och jag skrev som en stucken gris och höll på pissa på mig av rädsla... Jag är väldigt höjdrädd...!

Ändå ett underbart år med massa härliga dagar som jag kommer minnas väldigt länge! Finns mmmmmaasssssooor med fler bilder från när jag varit i Borås tex. Men många har försvunnit med efter att datorn rensades.
Hoppas 2011 blir ännu bättre och ännu flera såna här skrattiga dagar som man vill backa tillbaka! ♥


Spring Light


Vad H&M har fått in nu till våren. Jag gillart!

Dag 15-Det här får mig på bättre humör

Dagen idag var oturligt nog inte bästa dagen. Snarare hemskaste dagen. Och efter ett tag tyckte jag det var nog med all skit det redan varit under dagen och jag tyckte inget kunde få mig på bättre humör. Men det finns något som får mig på bättre humör. Min älskade hund Maja. Hon är en hund som är alltid helt tokigt glad förutom när det kommer att hon ska åka bil. Då får hon världens ledsnaste ögon. Så när jag lekte lite me henne för att bli på bättre humör funka det helt strålande. Tårarna försvann och man fick ett svagt skratt.

Har världens underbaraste bästa vackraste hund! Hade jag inte haft henne hade jag fortfarande varit på sämstaste humör. Vem vill vara det när man fyller år??

MIN BÄÄÄÄÄÄBIS!!!!<3Kolla mappen me hennes första bilder. ååååh, känns så längesedan hon var så liten med den pälsen! Hon vägde INGENTING då och det gick att gå runt med henne som en liten chiaua och nu orkar jag knappt bära henne för hon är uppe i 20 kg.

MINMINMINMINMIN! <3


Imorgon är man ett år äldre

Mitt uppdaterande suger. Statstiken har varit sjunkande länge nu. Förvånar mig inte för hur roliga inlägg är det nu egentligen? Men fram till nyår kommer det vara segt för har ingen riktig blogglust. Hade tänkt göra några förändringar i bloggen. Designen är en stor grej! Så ska försöka ta några nya bilder som jag kanske kan ha som header. Sen kommer inläggen att förändras.

Fyller år imorgon (JIPPPPIIIIIKAJJEEJJJ!:D:D:D:D). Och min låssasmormor har avslöjat vad jag kommer få.. Höhö. Dunderglad är jag för det! (inte att hon berättat det, utan för det jag ska få)  Vet inte om jag ska avslöja det här nu? Nä, ni får vänta. Vet inte om dom har köpt den nu eller om jag får vänta på den i beställning.

Så designen, handlingen i bloggen kommer förändrats. Så fram till nyår kommer jag hålla på pyssla lite här....


Själva NYA inläggen kommer komma lite efter för om det blir som jag har tänkt kommer jag att fira nyår..............






MED HANNA!:D Blir världens bästa nyår helt klart! Helt galet kul kommer det bli och hur kul som helst att bara få träffa henne!

Efter nyår är det kanske tänkt att jag ska stanna hos henne några dagar. Varför åka hem direkt när man kommit dit?

Men videoinlägg kommer inom kort. Tänkte vänta tills jag fyllde år och visa allt på samma gång så jag slipper massa bilder. 

Ha en fortsatt god jul och gott nytt år! <3


Dag 14-Vad hade jag på mig idag

Tänkte ta bild igår i gbg vad jag hade men fick aldrig gjort det. Eftersom jag bara är hemma idag har jag på mig väldigt lätt och inte så fint.
-Favoritbyxerna (fick i julklapp) svarta byxor lite hareemsaktiga.
- Svart linne och en beige tröja utanpå. (inget att ta bild på.)

Somebody need help

Tecknikern som heter Maria och äger denna blogg behöver hjälp. Hur laddar ni ner eran musik från datan till mobilen? Någon här behöver hjälp med det...

cravingforfashion.se

Är med i en tävling om en goodiebag värd ca 2700 kr. i goodiebagen finns det lite allt möjligt. Tidningar, hårprodukter, smink, smycken m.m. För att vara med  tävlingen är det du behöver göra är att gå in på hennes blogg leta upp inlägget där tävlingen står. (KLICKA HÄR FÖR ATT DIREKT KOMMA TILL TÄVLINGEN) Skriva en liten komentar om varför just du kan vinna, om man vill kan man länka om tävlingen i bloggen vilket jag gör.



|bild på vad man får med i goodiebagen|

Var med du med, men vinnaren visas imorgon den 26, så det är inte jättelång tid kvar.


Dag 13-Den här dagen för ett år sedan

Rätt dag ju, julafton!:D Den var ju rätt lik denna fast andra presenter. Istället för mobil fick jag en kamera som jag blev överlycklig över och nu hatar jag den... Ne det gör jag inte men den tar ju inga superbilder. Men en helt vanlig digitalkamera med 10 mgp. Resten vågar jag inte säg vad jag fick, eftersom jag fyller år 4 dagar efter blandar jag ihop grejerna. Vi hade två tomtar som vi hade idag med. Tror inte vi var i kyrkan förra året men detta året var vi det.

Finns inte så mycket mer att säga. Firade julafton som man brukar göra med julbord, presenter och sedan julgröt.


Dan före dopparedan

Första dagen på lovet och imon är det JULAFTON!:D Haha gissa vad man gjort hela dagen?? Städat och pluggat som en tönt. Nu tänker ni alla vad det är för fel med mig, men hade helt enkelt lust att plugga. :)
Eftersom det aldrig händer något roligt på denna bloggen tänkte jag göra första VIDEOINLÄGG om nån dag. Jag hatar att prata framför kamera/webcam och fick grejtigaste idén om att videoblogga om va jag får i julklapp. Intresant... Har fortfarande inte hittat halva USB-kabeln, därför är det tomt på bilder..

- VILKEN SKOLA FÅR MAN LÄTTAST BÄST BETYG I? VANLIG SKOLA ELLER KUNSKAPSSKOLAN?!?


|från i höstas|

Dag 12-Goa låtar


You raise me up  - Connie Talot


Livet som en värsting


Whip my hair - Willow Smith


Mister cool

Tog bara några låtar jag tycker är rätt bra, den musik jag brukar lyssna på gillar inte många. :)

Dag 11-Någon jag kan prata allt om

Något man kan berätta allt till brukar ju vara ens bästa vän/vänner. Så det är samma personerer som jag skrev för några dagar sedan. Jessica, Hanna och Louise.  <3

Dag 10-I min handväska

- mobil. (när jag väl har en, tappat bort min så duktig som jag är, varit borta mer än en månad...)
- busskort som ligger i plånboken.
- borste.
- ibland kamera.
- läppsyl.

Dag 9-En perfekt helg för mig

Finns så mycket att göra en perfekt helg. För mig skulle en perfekt helg vara att få vara me ett gäng kompisar och hitta på något kul som bowling, shopping. Fredagkvällen sitter man hemma med något gått att äta och då tänker jag inte på chips utan mer åt hållet med renbenspjäll med potatissallad, vanlig sallad med sallad och coca cola att dricka medans man kollar på en grym film eller nått program på tv.
Lördagen hittar man på något kul med ett gäng kompisar och kanske åker till bowlinghallen och spelar nån timma, sedan gå runt i stan och äta på någon go restaurang. När det börjar bli kväll sover några över hos en från dom man varit med under dagen och dygnar halva-hela natten genom att kolla på film och fetta sig.
Söndagen kan man antingen fortsätta vara me amigosarna och kanske ha bakdag eller bara mysa me film eller nått. Beror på var det är för årstid. Sommarn går man ju gärna och hänger vid stranden hela dagen. :)


Man kan festa me amigosarna och ha rent kul! :D

Man kan ha en mysdag me kompisar och gå på ett mysigt café, tex Viskan i Borås. Världens mysigaste ställe!

Man kan ha en myskväll med amigos och ha en spakväll med ansiktmask, bada bastu m.m.

En annan härlig myskväll i gbg me ansiktmask och ett bad. :)

Man kan åka till Kärringön med några amigos och vicka på rumpan.

Detta var inte under helgen men et var studiedag för mig iaf, man kan sitta me amigosar i julias källare och kolla film.

Man kan åka till Liseberg och där har man ju alltid grymt kul med ett gäng med sig!

Man kan ha en shoppingdag och sitta på bryggan och käka glass.

Man kan ha en chilldag på pizzerian.

Alla dessa bilder är från helger som har varit perfekta för mig! Förutom den hemma hos Julia men jag saknar den dagen grymt mycket!<3 Ibland vill man ju kunna backa tillbaka i tiden... :(


Dag 8-Min första kärlek

Usch.... Vill inte tänka på det. Men ändå gör jag det varje dag. Jag tänker inte säga vem det är, då skulle hälften av alla läsare veta vem det  var och tycka jag var knäpp i huvvet. Jag gick iaf i 6an andra året, (gått om 6an). Just nu fattar jag inte hur jag kunde men man kan ju inte bestämma vem man blir kär i. Det blir den det blir. Jag var verkligen kär i denna person. Helt förälskad men också väldigt olyckligt kär. Det var verkligen den känslan jag fick som alla säger händer när man är kär.
- Man ler så fort man hör dens namn, får man syn på personen vet man inte va man ska göra, när man väl är med personen är det svårt att prata, har du sms från personen kan du läsa det flera gånger om och man tänker på personen 24/7!
Jag var totalt förälskad i personen i över ett år, även om i slutet var jag förbannad på honom.

Känslan jag hade för honom har jag helt glömt bort hur den var. Jag vet att jag gilla den men den känslan känns som om aldrig kommer hända igen. Vet redan nu att många som läst detta vet vem det är.. :)

|från google|


Dag 7-Min bästa vän/vänner

♥Jessica Engströmberg♥
Den enda människan jag kännt hela livet, och då menar jag HELA! Vi föddes väldigt nära på datumet. Hon 16 december och jag 28. Vi har följt varandra nästan hela livet med. Babysång, barntimmarna, skolan från årskurs 0-6 och födelsedagar. Hon är en vän som alla vill ha. Omtänksam, alltid glad och kan alltid få en som storgråter till att hålla på kissa på sig av skratt, lita på henne till 101 och dagarna med henne är olika varje gång! Men alla är lika roliga och galna!

Minnena med henne är oförglömmiga! Skulle jag skriva ner alla minnena med denna tjej skulle det bli en bok som skulle vara tjockare än världens fetaste bok som finns. 
Var ett tag sedan vi sågs nu men vi måste träffas under lovet och det kommer det att bli! Älskar dig vännen och har gjort det sedan jag föddes och kommer göra det tills jag dör och efter döden!
                    

♥Hanna Almgren♥
Vi har vissa år gått i parallellklasser från första början men när vi verkligen börja vara me varandra var när jag börja i orienteringen. Jag var 7-8 år då. För varje träning blev vi allt bättre och bättre vänner och hade grymt roligt på träningarna! Lägrerna, tävlingarna. Våra föräldrar blev ju lika bra kompisar som vi två så det blev ju några gånger om året middagar hos varandra och så är det i dag med. En underbar vän som går att prata med allt om, finns alltid där för en och när man är med henne har man en humor man aldrig annars har! Litar upp till toppen på henne och hon är rent guld värd! Dom som inte har träffat henne har missat något stort. Lika stort som att få träffa världens kändis. Tillochmed större! Ingen är som hon och hon är bara bäst!

Minnena är också oförglömmiga. Vi har minnen från när vi satt och lekte med barbie till nu när vi traskar runt i Borås och garvar över hela stan och när vi är på landet och har kul! Jag älskar dig och kommer alltid att göra det vännen min!
Hur söt får man bli?! ;o


♥Louise Johansson♥
Glömmer aldrig den dagen då vi börja vara be varandra och träffades. Det är ett minne som kommer finnas med resten av livet! jag kommer cyklandes och du sitter och gungar och när jag hoppat av cykeln och tänkte gå och gunga med börja vi prata, prata och prata och sedan var jag hemma hos dig och åt fil och träffa din familj och vi var med varandra resten av dagen och dagen efter osv. Du är otroligt snäll och du finns för en 24/7 och vi har våra skrattande minnen och ibland gråtande.

Vi har våra tokiga minnen ihop. Vi har gjort nästan allt ihop! dööör av skratt när vi kollar på gamla video vi spelat in när vi gjort program och jag låter som en helt annan person jämfört med vad jag låter nu! Vi har också minnen från när vi var små knattar som lekte med barbie hela tiden eller spela in tokiga videoklipp som man skrattar ihjäl sig på fram tills våra minnen nu. Jag älskar dig, din underbara människa!


Något alla vill ha, en talang


Hur bra sjunger inte denna tjejen då!?!?!? Så himla sjukt söööt och hennes röst är gudomlig! Nya idol!♥


Vill va vig...!


Otrolig 4 åring! (inte första gången jag visar den här)


Två urgulliga dansare som har en miljon gånger mer muskler än va jag har känns det som just nu! :O

Dag 6-Min dag i detalj

Morgon
Vaknar 05:40 och går ut me Maja, in, går och lägger mig igen och somnar om, 06:30 går jag upp igen, bäddar sängen, äter vaniljyoghurt me corn flakes, vandrar sedan till badrummet och tvättar och fixar mig, går till bussen och åker till skolan.

Skolan
Va ska man säga om skolan? Sexualkunskap hela dagen. Förutom en liten lektion var trafikinfo när det gällde mopeder. Lunchen var pyttipanna. Kan det bli bättre? Ja, men mat är mat när det är min mage.. Och det var ändå riktigt gott. När klockan är tio över tre tro jag det är, tar man bussen hem.

Hemma
Inget gott hemma så lagar egen varm choklad och baka två fraller på eget enkelt recept. Mjöl, vatten, socker, salt, bakpulvet, in i ugnen, MUMS! Sedan sitta och kolla på The Vampier Diaries. Sen sitta här vid datorn.

Nu
Prata me Axel på skype och övertala honom att inte köpa julklapp och lyssna på Nordman. Är nog den enda människan på jord som är kär i hans musik! Om och om igen spelas låtar med honom!

Sen
Ska testa ett program jag precis laddat ner om att rita hus. Jag vill jobba me att designa kläder, skräddare eller arkitekt. Johan skicka programmet så ska testa det strax. :)

Häromdan skrev jag tio gånger längre och mer detaljerat men orkar inte just nu så ni får orka me detta sen tror jag knappt att nån hade läst allt det jag skrev i förra.


Önskelista?



DRÖMFÅNGARHALSBANDET, vill haaaaaaa! Nästa gång jag åker till Borås ska jag ta me mig min brors drömfångare som han ingen nytta använder den.


Revolver

AAAAAAAHHHHH!! Hade skrivit hur mycket som helst om min detalijerade dag och skulle ladda upp den men då klickar jag på nån knapp så allt försvinner. Jag skriver om imorgon orkar inte nu..

Dagens låt:

Klockan finns inte idag

Idag exiteras inte klockan i min dag. Jag är så sjukt trött och orkar inte göra en enda grej. Är tur att alla prov, läxor är slut för detta året! (Lärarna skriver ju betyg) Det dröjer inte många minuter innan jag ligger nerbäddad i sängen! Känner att värmen försvinner i hemmet nu. Ska nog hjälpa till lite me pepparkakorna som dom gör köket därborta sedan bums i säng! Har redan sovit några timmar efter jag kom hem från skolan. lika trött fortfarande.

Åker till gbg imorgon och om jag fatta det rätt med va Kaj sa var det typ textil museeum (??), vilket jag tycker låter trevligt. Kameran åker med och ni får bilder OM jag lyckas hitta USB som jag  inte gjort än.


Dag 4-Mina percingar

Hål i öronen. Ett i varje. Tog det för ungefär 2 år sedan.


13 december - Lucia


Jag och martin hade lite kul med webkameran. Exakt 15 dagar kvar tills jag blir 15!:D

Dag 3-Mina syskon

Jah, va ska man säga om dom? Jag har 3 st lillbrorser. Martin, Erik och Johan är deras namn. Martin är 12 (tror jag:S suger på ålder och när folk fyller år...), Erik 10, Johan 7.

Martin
en gitarrnörd men ändå väldigt duktig på det! Haha, när vi var små fightades och bråkade vi väldigt ofta.. Men nu kan jag inte minnas när vi bråkade senast. Känns som vi aldrig gjort det... det ända lilla "bråket" som är mellan oss två är när han eller jag ber dden andra sänka ljudet. Han tycker jag ska sänka ljudet på datorn och jag när han spelar elgitarr. När han inte har några kompisar me sig kommer vi bra överäns (stav?).

Erik
Pajjasen... Vi bråkar aldrig. Han är den lilla plutten som jämt ler och visar sina gulliga kanintänder och drar sina skämt. Den roliga i familjen helt enkelt. Jag vet att han fyller år 2000 (därför kan jag hur gammal han är:D!) men jag har fortfarande inte lärt mig datumet.. Maj är det iaf! Martin är alla <3 dag, så det är lätt som att göra en plätt!

Johan
Den minsta. Hans förebild är nog brorsan Erik.. Drar Erik något bra skämt vill Johan vara som Erik och drar samma skämt.:) Gullit! Minns fortfarande när Johan föddes. Eftersom jag hade två brörser var jag nästan helt säker på att jag skulle få en lillasyster. Och när pappa väckte mig och sa att han hade födds och han berätta att det var en kille, vet jag inte va jag fick för känsla. Typ lite förvånad men ändå var jag ju jätteglad! Är en liten "bääbisälskare" så var ju underbart när man fick träffa honom!


Enda bilden på Martin, fotot är från 2009 och kan säga han har förändrats en del sen dess! Men enda fotot på han på denna datorn!

Guuud. Den helgen är en oförglömmig helg! Jag, Lisa (som hälsa på<3) och Erik gjorde nån lek eller vad de var men Erik skulle iallafall gå catwalk! HAHHAHAHAHAHAHH var garv hela tiden då!

Big foot.! Haha, också en dag som är svår att glömma. Händer då och då att han hänger med mina kära vänner och då blir dagarna sådana galna. :D Saknar sommaren!

Gulleplutten för några år sedan.


våren


|bild lånad av sara|
Efter denna bilden längtar man väldigt till våren och sommaren.. Har ni någon favorit?

Dag 2-Pinsammaste jag någonsin gjort

Glömde gårdagens så får göra den nu. Pinsammaste... Har gjort så sjukt mycket pinsammt så det är svårt att välja plus jag kommer inte på något nu.. Tänker och kommer inte på det "pinsammaste någonsin" men en pinsamm grej från när jag och Jessica var och shoppa, och skulle käka på Mc'Donald.

Vi skulle äta så vi gick till M'cDonald. Jag köpte det jag alltid gör för älskar inte direkt maten där. Chickenburger m. pommes frites och dricka + vitlökssås. Jag bettala och han som stod i kassan hade lagt upp det jag skulle ha. Jag tar i brickan, vänder mig om, och wwiippps, ligger pommes friten på golvet. Självklart var det ju en del människor och jag kännde mig helt dum i huvvet. Så böjer mig ner och börjar plocka upp och då får kassamannen syn på mig och säger "du kan få en ny.:)". Tur det.
Så varje gång jag köper nått på M'cDonalds, ställer jag ner pommes friten så att den inte kan ramla ner...


åååh, har precis målat en bild för denna lilla historien, rätt rolig med men det går inte ladda upp den. går aldrig ladda upp bilder jag målat själv..:S Något vet varför?


Vann tävlingen!:D

Woohooo!:D Nu kom leendet på ansiktet när man kolla Emmas blogg från tävlingen om presentkort på 300:-. Superduperdunderglad är jag!:D Tack så jättemycket Emma!<3 
För er som vill kolla in hennes blogg vilket jag tycker ni ska göra klickar ni HÄR


Dag 1-Presentation om mig själv

Första dagen, om mig själv. Ja, jag är en tjej som om några dagar är 15 år och bor ute på landet. Genom bloggnamnet är det inte svårt att lista ut va jag heter men, Maria heter jag och efternamnet är Lund. Jag bor med mina föräldrar och har 3 irriterande brorser (yngre). Jag har en kanin, hund och katt (Martins, bror). Kaninen heter Pelle, hunden Maja och katten Oskar.

Jag älskar att sy och försöker sy så mycket som möjligt hemma men pga skolan (årsk 8) hinner jag inte mycket. Har tagit bild på senaste jag sytt men är inte nöjd med dem och ska nämligen ändra lite till på den och duktiga jag har tappat bort halva USB-kabeln. Annat jag gillar är att träna, tränar i orientering, och nu börjar det bli lite dans igen, äntligen säger jag! Orientering har jag hållt på sen jag var en liten knattefnyttepytt och är bland den bästa sporten som finns! Tävlar ofta i det men nu under vintern är det ju uppehåll så är bara kondition och styrke som gäller. Skidor har jag tränat men tränar hemma ist, nu när det är vinter men där jag brukar åka är det inte fryst eller hårtpackat så får vänta lite till. Dans har jag hållt på sedan jag lärt mig att gå. Näh, jag börja i balett när jag var 3 småttiga år och sen sluta jag när jag var 12/13. Varför jag sluta var för att det var tänkt att flytta det året men blev året efter och fick aldrig till att börja igen. Men är faktis sugen på att hitta balett nånstans i närheten här igen.. Det är inte tråkigt som många tror, för mig är det bland den tuffaste sporten! Iallfall mellan alla danser. Hållning, position och styrka. Massa styrka krävs för att vara duktig och att vara vig vilket jag har förlorat massa sen jag sluta.. När jag var 8-9 börja jag i jazz/hiphop och älskade det! Där gick jag i några år och sen flytta jag. När jag var 10 år börja jag i step men gick i det bara ett år för tyckte inte det var suuuuuuuuuuuuuuuperkuul. Men kul var det.
Jag har gått i alla möjliga sorters sporter. Balett, Jazz/hip hop, step, orientering (håller på med), simning, skidor, gymnastik, streetdance, zomba (precis börjat), friidrott (SAKNAR!!), fotboll, innebandy, skridskoåkning (en gång), scouter och den farliga sporten backhoppning! Allt förutom fotboll, innebandy och skridskoåkning höll jag på med i många många år. Backhoppning höll jag på me i ca 3 år men sluta efter en olycka. På en tävling skulle jag hoppa en backe och jag var inte gammal då(!), typ 8-10 år, hoppa från en 15 m backe och jag hade aldrig hoppat så högt och så skulle jag tävla... På uppvärmningen efter några hopp och jag skulle träningshoppa nån gång till ramla jag när jag landa från luften och gjorde kullerbytta och rulla ner för hela backen med skidorna på. Kan fortfarande göra en flashback och känna hur det kändes och hur det såg ut för jag blunda inte då kommer jag ihåg, jag kollade när jag rulla ner så minns hur det såg ut från mig då, och hur ont det gjorde.. Tur i otur bröt jag ingenting, men det blev en PUMPASTOR fot. Själv har jag aldrig sett en sådan svullen fot och trodde inte det gick ha sådan svullen fot. Vilket betydde jag fick hoppa av träningen och hoppa på kryckor istället för backar. Ja, jag tränade hemma i backarna nån månad till sedan sluta jag.

Något mer onödigt att veta? Inte va jag kan komma på! Innan jag flytta bodde jag i Borås. Självklart saknar jag det grovt mycket! Nu går jag på en skola som heter Ängåsskolan och innan gick jag på Kunskapsskolan. Vad jag ska läsa för linje sen har jag ingen aning om! Vissa dagar vill jag jobba med det och ena dagen det..! Haha, tror inte en enda människa kommer läsa allt detta skit om en ointressant människa xd..


Sommaren 2010


Jil Sandler


Kika runt på en tjejs blogg och hitta denna snygga bilden. Hur snygga är inte naglarna från skalla 1-10?! Så nu lyder samma fråga som hon skrev på sin blogg, någon som vet var man får tag på guldstenar??????
Puss till människan som vet det!:D


För jag ska ha något att blogga om..

Dag 1 - Presentation av mig själv.
Dag 2 – Pinsammaste jag någonsin gjort.
Dag 3 – Mina syskon.
Dag 4 – piercingar
Dag 5- mina syskon
Dag 6 – Min dag i detalj.
Dag 7 – Min bästa vän/vänner.
Dag 8 – Min första kärlek.
Dag 9 – En perfekt helg för mig.
Dag 10 - i min handväska
Dag 11 – Någon jag kan prata med om allt.
Dag 12 – goa låtar
Dag 13 – Den här dagen för ett år sedan
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
Dag 15 – det här får mig på bättre humör
Dag 16 – det här får mig att gråta
Dag 17 – Min favoritresa.
Dag 18 – Min favorit födelsedag.
Dag 19 – Något/någon jag saknar.
Dag 20 – mina drömmar
Dag 21 - något jag önskar jag gjorde mer
Dag 22 - mina rädslor
Dag 23 - bilder från 2010

Suuuumba!

Haha, rubriken säger sina ord, ikväll blir det sumbaträning, första gången! I helgas stötte jag på min förra gymnastiklärare och han tipsa mig om det, så ikväll blir det att dansa!


SUMOprix.com

Jag är med i en tävling om ett presentkort på SUMOprix på 300:-. Personen som har tävlingen är Emma och ni hittar hennes blogg genom att klicka på hennes namn. För att vara med i tävlingen ska du:
- Gå in på hennes blogg och leta upp inlägget där tävlingen står.
- Svara på frågan som står där i en komentar.
- Informera om tävlingen på facebook (+blogg)
- Sen är det bara att vänta och hoppas på att vinna..

Maja min sötnos!








Love this picture!




Ut i kylan

Ut på promenad me Maja och fota lite sen skriva engelska uppsats.


HAHAHHAHAHAHAHAHHAH

HAHAHAHAH jag dör av skratt på skype!:D

The first thing you see is snow


Kommt hem från julmarknaden. Varit en hel del ätande och är så mätt som det går att bli. ska läsa några bloggar och sedan ska jag julstäda rummet. Behövs lite julpynt!

Weekday


Kolla igenom weekday.se och hitta en hel del jag vill ha! Om man bara hade pengar... Man kommer långt på 152:-...
La ut båda ponchorna för kunde inte bestämma för en.. Den ena är mycket billigare och den andra är lite annorlunda. Är nog det jag mest vill ha.

Jordnötsringar


Suttit och kollat filmen West side story och ätit jordnötsringar till. Mysigt värre!
Försökt ta bild på håret men är inte nöjd med någon så ska göra det imon när det är fixät. Have a good night!


Nyklippt och fruuuuuusen

Så fort man öppnar dörren och står ute i iskalla vintern känns det som om man ska frysa ihjäl.. Vart ute nu i 1,5 timme och har fryst häcket av mig. Kakaon är slut så nu går det inte göra varm choklad...bhuuhuu. så fort jag tinat ska jag visa min nya frilla, vart hos frisören och klippt mig. Blev ovanligt nöjd även om hon klippte nästan 1 dm! Så nu är allt slitet borta.:)


1:a December!

Tiden bara rusar iväg...


RSS 2.0