Drömfångare


Vill haa. Något som kommer stå på min önskelista iår som jag ska börja me nu. PEACE

Dagens-30 november


Provdockor

Min dator har ju varit på rensning och innan det hade jag sparat en sida där man sålde provdockor som jag hade tänkt beställa. Men sidan är ju inte kvar på datorn och jag har ingen aning om vad den hette. SÅ FRÅGA TILL ER SOM VET!

- KAN NI NÅGON SIDA DÄR MAN KAN KÖPA PROVDOCKOR FÖR ETT RIMLIGT PRIS???? Har letat men allt ligger på runt 1500-3000:- och sidan jag hade tänkt beställa ifrån var priset 500-1000:-.


veinte y siete noviembre

Har 3 uppsatser att skriva nu och som ska bli färdiga idag! Sen hade jag tänkt visa en bild på min klänning jag syr här hemma som snart är färdig. Spännande? :)

Nattinatt

Och dröm sött!<3

Åker iväg nu på...

Åker iväg nu på konditionsträning. Blir joggingpass, styrke+stretching och simpass. Ungdomarna är gratis i badhuset och får bada hur länge vi vill, eller, tills det stängs. :)

Vet inte vad det är för fel på min webkamera, går iaf inte ta bilder.. Och hinner inte ta med kameran och greja. Får se om det kommer dagens senare ikväll.

PEACE

Värt att kolla hela!


Step up

I svenskan har vi ett projekt med filmreccention (stav), vi ska välja en film och se den några gånger och sedan en filmreccention. Självklart har jag valt en film med dans;)
Låna filmen Step Up av Cecilia, så nu ska jag sätta mig me lite vit choklad och kolla film. Sett halva filmen och tycker den är såå bra!

Trailern

PEACE/marialund

maria.lund28

Adda mig på skype! maria.lund28


zzzZZzzzZZZZZZzzzz

Gonatt. Eller, inte gonatt direkt ska snart iväg och rida men orkar inte hålla ögonen öppna så kilar upp till mitt rum där sängen finns och är där tills jag åker iväg i galopp!


Today I play this song!


Scooter - Maria

Hög volym men ändå borde jag ligga i sängs nu om jag ska orka upp imorgon.

Konfaläger på Käringön


Ja...... Ni fattar nog hur jag känner mig nu.. som en TJOCKSMOCK. (5 påsar chips, hundra liter cola, 2 påsar lösgodis, 2 påsar alhgrens bilar, 2 påsar dipp till chipsen och en del choklad.Gulligt!


Hahahhah ser ut som om vi typ kysser varandra xD


ÄNTLIGEN, färdig me bilderna. Togs ju X antal fler bilder men dom visas inte på denna blogg. Känner knappt igen migsjälv i snelugg.. Detta lilla lägret har varit något pervers. Ni får inte se det värsta. Ska också försöka lägga ut några videoklipp på youtube, men först blir det att fixa vad man hade för lösen för jag kommer inte ihåg.. :)

Grymmmt kul hare varit iaf! :D

I'm home

Så fort bilderna laddat färdig blir det bildbomb från Käringön! Guld för denna helgen säger jag bara! Toppenläger på käringön och dagen imon kommer säkert också bli kul!:)

Ett litet inlägg

Sitter hemma hos Louise men hon ligger och snarkar nu.. Samtidigt som hon sover tittar jag på en film med Gustavssons skämt. Hahaha, sjukt kul! :D

Om jag inte bloggar när jag kommer hem blir det uppdt på lördag för imorn bär det av till kärringön! Konfaläger fre-lör.

PEACE/marialund

What are you waiting for?

Försöker bli färdig med läxerna nu men det går inte utan musik! och jag är helt slut på musik, så ägna en minut från erat liv åt att komentera bra musik så är ni gulligast! <3


The music today


Love me or hate me *remix* - Lady Sovereign
Tycker hon är riktigt cool! Hade denna låten till en koregrafi innan sommaren och det las ner där jag dansa. Saknar det sjukt mycket! Härligaste tränaren och koregrafin till dansen var lovely!

PEACE/marialund

punkt punkt punkt

NU är jag tillbaka! Inte haft någon dator förrän nu för datorn kommit tillbaka från lagningen. Har varit riktig dåligt bloggande nu på sistonde och tänker börja på riktigt imorgon nu när jag har en prima fungerande dator! Haha, har verkligen skrivit en miljon gånger att jag ska börja blogga bättre... Men nu är det på tiden att göra det! Ska pyssla på ny design med. :-)


orientering i Borås

Sorry för no uppdt under veckan. Har ingen data hemma just nu och nu är man i Borås. Igår var det nattorientering och eftersom Borås GIF annordnade den så tävla jag inte. Hade liten "barnpassning" med Hanna ist.

IDAG var det downhill och det var Hestra IF som annordna den så idag var jag med och sprang!:D D16 och det gick si sådär.. Hoppas på bättre imorgon!

IMORGON är det zoo-orientering i Borås Djurpark och jag springer D16. Kan parken utantill men ÄNDÅ har det varje år gått katastrof för mig...
- två gånger har jag kommit sent till start pga pappas klocka som gick fel och kö.
- sist jag sprang ramla jag och skrapa upp hela knät i astfalt med grus så fick ett stooooort hål på knät och det rann blod.. Men det hindra mig inte från att bryta, så jag fortsatte men i början gick det ju inte att springa direkt..

SÅ får hoppas att det blir ett år där det går kääänon! Håll tummarna.....:)


Bounce summer camp

Ska snacka me mamma men OM jag vill åka på detta lägret!:D om det finns plats kvar och jag får kommer jag lätt anmäla mig! Det enda problemet är att det är i sthml... Andra sidan Sverige.... Hhhmh..


d a n s

Letar letar och letar men hittar ingenstans i närheten där det går att ta danslektioner. Just nu är det enda man hittar ligger i gbg och det är alldeles för långt bort!


The snow is here

kan börja med att säga att det har snöat HELA dagen! Ute är det nu runt 3 dm tjock snölager. Helt sjukt! Och igår var det inte en snöflinga på hela ön! + har köpt nya höstskor men kan inte använda dom ute som det är nu. Dom "tål" tydligen inte kyla för då spricker dom.. -.-

Haft dålig updt, pga att har inte haft en data i närheten. Är inne på pappas arbetsdata för den vanliga är på lagning.

NU: Geografi som jag aldrig lär mig men ÄNDÅ tycker det är ett av mina favvoämnen i skolan. Knäppt.. 


Ge mig sol på en vit strand

NU får jag bara lust att slingra håret i ljusare, ungefär blondt! Kolla på den trasiga datorn bilder som är X år gamla när jag har blondt och börjar bli mörkblond. Vill ha tillbaka det ljusa!

NÅGOT jag också vill är att åka till ett varmt land och bara njuta av värme. Få bli brun för jag känner mig som snövit nu. VARFÖR KAN INTE SVERIGE VARA ETT SÅDANT VARMT LAND MEN VACKRA STRÄNDER, ETT VARMT LAND MAN KAN GÅ ME SHORTS OCH LINNE ÅRET RUNT?!?!?!?!!?!?!?!?

Herr förkylning

Det kan hända nu under veckan att det kommer bli dålig uppdatering men jag vet ej. Har varit dålig nu under lovet men har knappt vart hemma nått. Nu har man tyvärr träffat på herr förkylning så näsan känns som en enorm röd svullen tomat som bara rinner och ont i halsen delvis huvudvärk. + man åker hem imorgon. Snörvel, skulle gärna stannat här en vecka till!


Fullt upp veckan ut

NU sticker jag och möter upp Louise och så sticker vi till Yalla Yalla och köper chips sen blir det filmmys och Louise får stå ut med mig som ska snarka högt bredvid henne! :)

HAR ÄVEN hittat en ny kamera. Eller ny och ny, den är tio gånger äldre än mig! Men den funkar! Man hittar alltid nått smått och gått här hemma som aldrig används! Så igår var jag och köpte en filmrulle till den, inte digital tyvärr, annars hade det varit min drömkamera, hihi,  och ingen usb. Så den kameran är en kamera jag använder till att ta foton för pappersbilder och sätta upp på väggen. :)


Gammalt till nytt

OM ni kommer ihåg ni som följt denna bloggen länge kommer ihåg när jag skrev att jag hade en ful klänning som jag tog med mig från stan till landet och jag skulle sy om den. Jag börja med den nu i veckan och ska bara fixa lite vid bysten sen woala, är den klar!


Jag är här, Jag är nu, Jag är friii

Sitter nu i köket och det börjar redan bli mörkt med gatulykter som är tända. :/
Dagens låt som vi nynnar på.

Bratz

Nu blir det film med att kolla på Bratz, så nu vet ni va vi gör i nån timme!:D

It's raining water

Sitter i Jessicas säng och blir att man stannar kvar här över natten. Haft en grymt kul dag och kväll! Massa videos filmades så kommer upp imorgon för skaffat en usb. *happyface* Hihi, killen som jobba på Kjell & Company var så trevlig!
Gulliga killen: Den kostar 159:-
Jag: Okej, jag ska se om jag har tillräckligt me pengar. (shoppat loss hela dan)
Jag: Ja, jag tar den. (trodde jag hade så mycket pengar kvar.)

Jag: Hanna...... Har du 4 kronor?? (Jag hade 155 kronor kvar.)
Hanna: Ska kolla.......... Jag har 3,50:-. Men juste, 50 öringar räknas ju inte längre..:S
Gulliga killen: Men det kan vi fixa.
Gulliga killen: Du får studentrabatt och behöver bara betala 141:-. Så här har du pengar tillbaka. :)

Man undrar ju vad det är för väder här i Borås. Svårt att gissa, öste regn hela dagen. Det måste vara något alla boråsare har, PARAPLY eller REGNKLÄDER eller BÅDEOCH!

En bild säger mer än vad man tror


Gammal men en underbar bild♥

RSS 2.0