mitt lilla schema under lovet

Bloggen har varit off under dagen och gårdagen för var på halloweenfest igår kväll som var superduperdunderigtkul! Sen har jag haft hela huset för mig själv (wooohooo!) och nu är jag i regniga stan i mitt gamla hem. Guuu va jag är glad, denna veckan kommer bli super!

måndag: Jessica och färga slingor (tror jag:S)
tisdag: Maybe Hanna baybe.
onsdag-torsdag: Jag nannar hos Louise med myskväll med massa fettigt chips och godis och torsdag är vi hemma hos mig och har spa med ansiktsmask, fotbad och bada bastu! (kan det bli bättre!?!?)
fredag: Lisasyster.
Lördag: Frivillig?
Söndag: Buuhuu, åker hem.


Trevlig eftermiddag med grannen!

Kom hem från Alicia nyss och har nu en ny och helt perfekt rygg! Gjorde: 
- Ute på promenad som är 3 km.
- Käka clementiner.
- Massera varanda på ryggen.
- Jag hade en värmegrej på ryggen som var überskön som jag hade i lite mer än en timme och sen massera Alicia lite mer. Känns som om ryggen är helt ny!

Vi besökte också ICA och här finns det också ett "tält" med massa prylar som säljes och vi var där och hade riktigt kul! Prova peruker, hattar och lekte me gossedjur och jag hitta en riktig heting!;) Blev en del bilder men visar när Alicia skickat dom.

Nu blir det säkert någon film med Ahlgrens bilar fyllt i min mun!

Halloween

Ska på halloweenfest på lördag och har ap-solut ingen aning om vad jag ska vara. Så har ägnat dybar tid åt att kolla sminkning på youtube och hitta på många jag skulle kunna tänka mig se ut! Men har inga passande kläder sen och så är det smink som saknas.


Men måste säga att denna sminkningen ser läskig ut! Eller?

Insp.


Så snyggt! Va tycker ni?

Ellos.se

Funderar på att klicka hem denna ponchon. Är något jag måste ha nu under hösten/vintern! Ni hittar dom på ellos för bara 199:-


Bloggpaus

Ja, det kommer bli en liten bloggpaus nu. Har bloggtorka så tar ett litet break från bloggandet. Ni märker när jag kommer tillbaka och då blir det nya tag i bloggandet! :)

RSS 2.0