Lappskaus

Sitter nu och käkar något av det godaste som finns, Lappskaus. Självklart är det en norsk rätt, så det går inte att få tag i Sverige, vilket suger. Besöker man Norge är detta något ett måste att köpa! För några år sedan då jag åt detta första gången har jag ingen aning om hur många tallrikar jag vräkte i mig. Det var på en restaurang och man fick ta i omgångar så de sluta me att jag hamna i köket om receptet. Då var jag väl sisådär 8-9 år.

En tallrik med Lappskaus, en skiva tunnbröd me bremykt och ett glas mjölk, MUMS!
Ser kanske inte så gott ut men smaken gör det hela till något av det godaste som finns!


Inspiration|källa: ellinorak|
Så snyggt att fixa till ett par tråkiga jeans! Mina gråa jeans sprack för nått år sedan.. Men nästa gång jag åker in i stan blir det att fixa ett par gråa och sedan sticka till skolans slöjdsal! :)

Norge


Nu sticker jag iväg i en vecka till Norge på skidsemester! Härligt kommer de bli men inget bloggande. Puss, ha de bra och ni som har lov denna vecka som kommer få ha ett trevligt lov! <3


...

Appråpå att jag bloggar sämre än någonsin.. Får inte till kodmallarna och stilmallarna. Inget blir så som jag vill ha de så kommer vara ganska segt under kvällen med..

Designen

Håller på me en ny design och den är långt ifrån klar så kommer ha låg uppdatering och fixa bloggen istället.

Barnfilmskväll

Jaah, hela kvällen blir det att kolla gamla disneyfilmer som Askungen, Aladdin, Sjöjungfrun m.m. Inatt befinner jag mig hemma hos Lollo och blir små barn igen!:D


Har vi någon gång vart normala när det gäller bilder? :S

Sabado

Ska köra ett träningspass nu i några timmar och sedan om jag hinner blir det att sy på min klänning. Puss

Converse


Pengarna är överlämnade och om nån månad är dessa mina för endast 700 riksdaler! En klasskompis ska till USA och där köper hon converse varje år för 350 kr/st. Hur billigt är inte de?! När de vanligtvis kostar 700 riksdaler per ETT par!


Maja Jakobsson


Är med i en fototävlingMajas blogg. Priset är inbjudan till bloggsvar och visning i menyn i en vecka.

Varför jag tod denna bilden? Den är tagen i somras, det är en sommarkänsla i den. Ta bort lite av all vinter, snö och glashala vägar och få värme, färger och de gröna.  

Köttpaj på gång

Jah, slutade tidigt idag så sitter hemma nu och ska laga köttpaj! Kommer ta bilder under tiden så ni får det när jag käkat upp.

Varit dåligt med uppdt och det är proven som regnar och dränker en. Har några prov veckan innan lovet men vet inte om jag kommer ha dom för är tänkt att åka till Norge på söndag och då missar jag dom och får göra dom vecka 9 då jag kommer hem isåfall. Men OM jag inte åker måste dom bli gjorda nästa vecka...

SLUTPRATAT, magen kurrar (förvånad, nooot), så finns i köket!

H&M Conscious Collection

Har kollat runt en massa bloggar och nästan alla har lagt ut bilder från H&M Conscious Collection som kommer ut i April. Inte konstigt att många lagt ut det, är ju galet snyggt! Dessa tre är mina favvisar. Det som lockar mig mest är shortsen och kavajen. Men om man ska få tag på nått av detta gäller det att vara ute i tid...


Hem hemska hem.

Ja, snart om några timmar blir det buss hem. Haft en toppenhelg här men tycker den har varit för kort och det hade inte vart fel me några dagar till. Har precis varit på ett litet gym och kört ett svettigt träningspass. Önska att man kunde ha ett sådant litet gym hemma och kunna träna så varje dag. Hade ett puttelite "gym" i förra hemmet men inte längre.

Nu blir det hopp in i duschen och slänga godispåsen i soptunnan. Har vräkt i mig godis och nu efter jobbigt träningspasset är godis det sista jag vill se i min syn..

Ni får lite bilder ikväll, har inte tagit så många. Dom bilderna som tagit är mindre seriösa..... h3h3..


Saturday

Sitter och fettar mig med MASSA godis efter en grymt rolig dag som har kännts tagit flera dagar..! Hur som haver, nu blir det fortsätta fetta sig och kolla film me dom underbara tjejorna! Puss på er alla

Linnea & Cecilia

Sorry för hemsk uppdt. Har varit upptagen me träning och plugg.. Men nu sitter jag hemma hos Cecilia i gbg och Linnea är med. Kommer kanske bilder imorgon från en trevlig dag det kommer bli. Ni får ha en toppen fredagskväll, pusselipuss!

Precis duschat och innan det träning me...

Precis duschat och innan det träning me friidrott. Benen känns halvt borta och ska ta och göra en stor tallrik med gröt nu samtidigt ringa vännen Hanna.


Godnatt

Puss på er, hade tänkt gå lägga mig tidigare för sov dåligt inatt och har varit på botten humör idag. Blir kanske inget bloggande imorgon, först är det skola, sedan konfa och sedan friidrott. Detta me mina nyårslöften, det ena av dom lyder jag fruktansvärt bra!
Träna oftare, har nu i några veckor tränar VARJE dag. :D Någon här ska bli vältränad fram till sommaren!

Angelica Blick

Nu har Angelica tävling på sin blogg tillsammans med Nelly, där du kan vinna 3 plagg ifrån. För att vara med är det bara att klicka på namnet i början av inlägget.


RSS 2.0